Skicka in din telefon till så lagar vi den

Vill du inte laga själv, då går det bra att skicka in din trasiga telefon till oss så hjälper vi dig att laga den.

VÄLJ MODELL & TYP AV REPARATION

VÄLJ MODELL & TYP AV REPARATION

klicka vidare TILL KASSAN & GÖR DIN BETALNING

klicka vidare TILL KASSAN & GÖR DIN BETALNING

PACKA & SKICKA ENHETEN TILL OSS

PACKA & SKICKA ENHETEN TILL OSS

Laga mobilen hos oss - Skicka in den till oss per post

Reparera din mobiltelefon utan att få krångel

Har olyckan varit framme och du tappat din mobil eller surfplatta? Det händer oss alla. Vi på nyadelar.se hjälper folk över hela landet med att laga deras trasiga telefoner. Vi lagar alla typer av mobiltelefoner te.x. iPhone, iPad, Samsung, Sony, LG och Huawei. Vi har specialiserat oss på att reparera mobiltelefoner med trasigt glas och alla andra skador. Vi har en professionellt utrustad mobilverkstad med diverse verktyg och lödningsstationer som är nödvändiga för att utföra allt ifrån enkla glasbyten till mer avancerade lödarbeten på kretskort. Dessutom använder vi alltid högsta kvalité på reservdelar. Vi eftersträvar att alltid arbeta med originaldelar så långt det är möjligt. På alla reparationer så lämnar vi alltid 90 dagars garanti för tekniska fel som kan uppstå i efterhand när man arbetar med elektronik.

Med vår gigantiska utbud av reservdelar kan vi stolt påstå att vi har rätt kompetens och lång erfarenhet i branschen, vilket också har gett oss god kunskap om vilken typ av kvalité på våra reservdelar som vi valt att arbeta med. Men för dig som nöjer dig med alternativa reservdelar så har vi pressat priserna på vissa modeller som vi noga har valt ut. Dessa delar är högkvalitativa originalinspirerade reservdelar som håller samma höga kvalité som original, men kan erbjudas till ett längre pris.

Vårt mål är att reparera din mobiltelefon och skicka tillbaka din iPhone samma dag som vi tar emot enheten. Räkna med att du blir utan din mobil i 2-3 arbetsdagar. Skicka din telefon till oss med fördel som rekommenderad paket hos Postens. Då är försändelsen både spårbart och försäkrad mot olyckor under frakten. När du gått igenom kassan får du ett mail med instruktioner hur du ska packa och skicka din trasiga enhet till oss.