Laga din iPhone hos oss

Om du inte VILL LAGA din iPhone SJÄLV, sÅ GÅR DET BRA ATT SKICKA IN DIN TRASIGA iPhone TILL OSS SÅ HJÄLPER VI DIG ATT reparera DEN.

VÄLJ IPHONE MODELL FÖR REPARATION

VÄLJ IPHONE MODELL FÖR REPARATION

KLICKA VIDARE TILL KASSAN & GÖRa DIN BESTÄLLNING

KLICKA VIDARE TILL KASSAN & GÖRa DIN BESTÄLLNING

PACKA & SKICKA ENHETEN TILL OSS

PACKA & SKICKA ENHETEN TILL OSS

Laga iPhone skärm, Glas, Display samt andra skador

Problemfri iPhonereparation - alltid snabbt, billigt och korrekt

Här finner ni alla reparationer och lagningar som rör iPhone telefoner. Vi hjälper dig och reparerar din iPhone på snabbt. Vi har snabb service och alltid reservdelar i lager. Vi på nyadelar.se hjälper dagligen människor över hela landet med att laga deras trasiga iPhone. Vi lagar alla typer av iPhone te.x. iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, ja tom iPhone 2. Vår specialitet, förutom att laga  iPhone med trasigt glas, display och skärm så lagar vi alla andra skador också. Vår professionellt utrustade mobilverkstad med diverse verktyg och lödningsstationer ger oss en försprång mot alla andra verkstäder. Dessutom använder vi alltid högsta kvalité på reservdelar. Vi eftersträvar att alltid arbeta med originaldelar så långt det är möjligt. På alla iphonereparationer så lämnar vi alltid 90 dagars garanti för tekniska fel som kan uppstå i efterhand när man arbetar med elektronik. Med vår gigantiska utbud av reservdelar till iPhone kan vi stolt påstå att vi har rätt kompetens och lång erfarenhet i branschen,

För dig som nöjer dig med alternativa reservdelar så har vi pressat priserna på vissa modeller. Dessa delar är högkvalitativa originalinspirerade reservdelar till iPhone och som håller samma höga kvalité som originaldelar, men kan erbjudas till ett längre pris.

Vårt mål är att reparera din mobiltelefon och skicka tillbaka din iPhone samma dag som vi tar emot enheten. Räkna med att du blir utan din mobil i 2-3 arbetsdagar. Skicka din telefon till oss med fördel som rekommenderad paket hos Postens. Då är försändelsen både spårbart och försäkrad mot olyckor under frakten. När du gått igenom kassan får du ett mail med instruktioner hur du ska packa och skicka din trasiga enhet till oss.