iphone RESERVDELAR

Alla teknikdelar du behöver till din iPhone hittar du här. 

Reservdelar och teknikdelar till Apple iPhone Ipad

Här hittar du nya reservdelar till din iPhone eller iPad till marknadens bästa priser. Våra mobildelar är av den hösta kvalitén och är testade av våra leverantörer och innan leverans till våra kunder. Oavsett om du behöver en ny display, en ny laddkontakt eller ett nytt batteri till din iPhone eller iPad hittar du alla komponenter till din enhet här hos oss. Det är enkelt att hitta rätt reservdel som du behöver på vår hemsida och reparationen kräver ingen utbildning. Med endast rätt verktyg kan du reparera din mobiltelefon eller iPad helt själv. Ta hjälp av vår gör-det- själv videos och din mobil är snart som ny igen. Genom att köpa de komponenter du behöver hos oss för att reparera din mobiltelefon, kan du spara flera hundrakronor. Det enda du behöver göra är att köpa rätt verktyg. På så sätt undviker du också andra skador på din mobiltelefon.

Sök bland hundratals reservdelar till din iPhone. Reservdelar som batteri, display, glas, Lcd och skärmar samt laddskontakt, baklucka, baksida, kamera fram och bak, hemknapp, powerknapp och volymknapp.  Köp billigt online och få varorna levererade direkt. Att byta ut delar på mobiltelefon är både kul och det går snabbt. Köp hem iPhone-delar och rätt verktyg för att sedan laga telefonen själv. Verktygen finns som separata delar och som ett kit med alla tänkbara verktyg för att reparera din enhet själv. 

Snart kommer du också kunna hämta ut dina delar direkt i butik, i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Halmstad, Malmö

Dagens mobiltelefoner är känsliga och mycket kan gå fel bara genom att tappa den. Displayen går sönder, det blir en repa på baksidan av mobiltelefonen, hemknappen slutar fungera - ja listan kan göras lång. Att reparera en telefon hos en verkstad kan innebära en dyr affär. Hos oss hittar du allt du behöver för att reparera telefonen hemma själv. Alla komponenter till marknadens bästa priser finner du på vår hemsida och olika kit och verktyg för att snabbt och smidigt reparera mobilen. Din mobil blir som ny!   Inte raketforskning att byta reservdelar! Att byta en reservdel på din iPhone eller iPad är enkelt, smart och ekonomiskt lönsamt för dig. Du sparar med andra ord både tid och pengar att byta reservdelar själv. Våra duktiga reparatörer hjälper dig om du skulle behöva hjälp. På vår hemsida har vi videos som steg för steg visar dig hur din reparation går till. Oavsett om det är en iPhone X, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 eller iPhone 8 hittar du alla reservdelar på Nyadelar för att laga din mobiltelefon hemma själv. Det enda du behöver förutom din nya reservdel är våra verktygskit för att utföra reparationen hemma utan problem. Reservdelar till iPhone