IPHONE 8 Plus RESERVDELAR

Alla mobildelar du behöver för att laga din iPhone 8 Plus

 

 IPHONE 8 Plus RESERVDELAR

Alla mobildelar du behöver för att laga din iPhone 8 Plus

 

IPHONE 8 Plus mobildelar 

KÖP DINA RESERVDELAR TILL IPHONE 8 Plus här och få leveranasen hem direkt. 

Officiellt tillkännagiven av Apple den 12 september 2017, har iPhone 8 Plus en mycket liknande yttre design som de senaste fyra årens släppta iPhones, vilket gör att telefonen nästan verkar ha stagnerat på en marknad där drivet för ständig förbättring är obevekligt. Men inuti har iPhone 8 Plus ett 6 kärnigt A11 Bionic-chip som är detsamma som dess småsyskon, men ändå imponerande. Det huvudsakliga prestandalyftet med denna generation av iPhones är batteriets livslängd och RAM-lagring. RAM-minnet har uppgraderats med en hel gigabytes minne för att hjälpa till med multitasking, och batterilivslängden kan hålla i genomsnitt hela 32 timmar mellan laddningar. Med denna nivå av uthållighet har iPhone 8 Plus få konkurrenter. Kameran på baksidan är en förbättrad 12 megapixelkamera, som båda har fysiskt större sensorer än förra årets iPhone 7 Plus, där dubbla kamerans system introducerades. De två kamerorna fungerar tillsammans. En har en standardvinkel f / 1.8-objektiv och den andra har en långsammare f / 2.8-lins med en effektiv två gånger förstoring jämfört med standardlinsen.

Hos oss hittar du alla delar till din iPhone 8. Reservdelar som iPhone 8 plus batteri, display, glas, Lcd samt skärmar och laddskontakt, baksida, kamera fram och bak, hemknapp, powerknapp och volymknapp.  Köp  din delar billigt hos oss online och få varorna levererade direkt. Köp billiga iPhone 8 Plus reservdelar och laga din enhet själv. Du sparar både pengar och samtidigt är det är kul!

De vanligaste reparationerna för iPhone 8 Plus är spruckna skärmar och byte av dåligt batteri. Vi har de bästa iPhone 8 Plus-skärmarna och iPhone 8 Plus-batterierna på marknaden. Alla reparationer som tar bort batteriet från chassit kommer att kräva ersättningsklisterremsor.  Kolla in iPhone 8 Plus-reparationsguider för stegvisa instruktioner om hur man utför reperationen. Tyvärr uppstår olika typer av skador på iPhone 8 Plus, men som tur är så är alla skador fixade inom en timme. En trasig skärm kan leda till att fler skador uppstår på din iPhone 8 Plus än vad du räknat med, exempelvis att fukt kommer in i enheten. Att reparera iPhone 8 Plus är inte tidskrävande eller svårt. Här hos oss hittar du de reservdelarna du behöver för att laga din mobiltelefon. Alla mobildelarvdelar är alltid av högsta kvalité. Genom att laga din iPhone 8 Plus på egen hand kan du spara hundralappar. Reparationerna är oftast lätta att utföra, och det är kul! Med rätt verktyg och rätt delar är din mobil snart som ny igen! på en iPhone behöver du byta batteri efter cirka 500 laddningar, med andra ord inom 2 år. En tydlig indikation på ett dåligt batteri är att mobilen dör trots att du har laddat den nyligen och har flera procent kvar. Utan ett bra batteri blir det svårt att få vardagen att fungera och du får inte mycket till användning av din iPhone 8 Plus. Att byta batteri på iPhone 8 Plus går snabbt, oftast 5-10 minuter. Verktygen finns som separata delar och som ett kit med alla tänkbara verktyg för att reparera din enhet själv. Snart kommer du också kunna hämta ut dina delar direkt i butik, i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Halmstad, Malmö.