RESERVDELAR IPHONE 5

Hos nadelar.se hittar du ALLA DELAR DU BEHÖVER  FÖR ATT LAGA DIN PHONE 5

 

 delar till iPhone 5  

Hitta delar till din iPhone 8. Reservdelar som batteri, display, glas, Lcd och skärmar samt laddskontakt, baklucka, baksida, kamera fram och bak, hemknapp, powerknapp och volymknapp.  Köp billigt hos oss, online och få varorna levererade direkt. Köp billiga iPhone 8 reservdelar och Laga själv. Du både sparar pengar och det är kul!

iPhone 5 är Apples 6e version av iPhone. Den utannonserades den 12e september 2012 på ett Apple-event vid Yerba Buena Theater i San Francisco, och iPhone 5 har flera stora designändringar. Dessa inkluderar förbättringar av mobilens stil såsom ökad skärmstorlek samt minskad vikt och tjocklek. Uppdateringen introduktionen av en ny dockningsanslutning, Lightning. Apple iPhone 5 har en LCD touch-skärm på 10cm med upplösning i 640x1136 pixlar, en 8 megapixel kamera baktill med autofokus och LED-blixt, och en 1.2 megapixel kamera fram. Enheten drivs av en 1.3 GHz dual-core Apple A6 processor och har 1GB RAM.

Val av skalfärg inkluderar baksida i silver aluminium med vit framsida i glas, eller skiffergrå baksida i aluminium med svart glas. De vanligaste reparationerna som behövs för en iPhone 5 är trasiga skärmar eller utbyte av ett dött batteri. nyadelar.se har de bästa skärmarna och batterierna för iPhone 5 på marknaden, tillsammans med många andra delar till iPhone 5 för mindre vanliga reparationer. Verktygen finns som separata delar och som ett kit med alla tänkbara verktyg för att reparera din enhet själv. Snart kommer du också kunna hämta ut dina delar direkt i butik, i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Halmstad, Malmö.

 

Alla iPhone 5-reparationer kommer behöva en skruvmejsel. Alla våra kit har alla nödvändiga verktyg som behövs för att genomföra önskad reparation.