IPAD PRO 12.9 RESERVDELAR

MODELLNUMMER: A1670 (WI-FI), A1671 (4G)

(Modellnummer står på baksidan av din iPad.)

 Här köper du reservdelar till iPad Pro 12.9 tum. Vi har reservdelarna och verktygen som du behöver för att utföra reparation själv. Du finner bl.a. LCD display, nytt batteri och laddningskontakt till din iPad Pro 12.9 tum.

iPad Pro 12.9 reserdelar

KÖP DINA IPAD PRO 12.9 DELAR HÄR

iPad Pro lanserades den 9 september tillsammans med iPhone 6s / 6s Plus. ipad Pro är den största iOS-enheten med en 12,9-tums, 264 ppi-bildskärm och en självbalanserad system av fyra-högtalare. iPad Pro har två smarta tillbehör, Apple Pencil och Smart Keyboard. Blyertspenna är en pekskärm som gör det möjligt att dra direkt på skärmen med hög precisionstryckkänslighet. Smart Keyboard är ett fullstort tangentbord som ansluter till iPad via Smart Connector. 

Beställ delar till din iPad Mini 2. Reservdelar som batteri, display, glas, Lcd och skärmar samt laddskontakt, baklucka, baksida, kamera fram och bak, hemknapp, powerknapp och volymknapp. Snart kommer du också kunna hämta ut dina delar direkt i butik, i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Halmstad, Malmö. Köp billigt hos oss, online och få varorna levererade direkt. Köp billiga iPad 3 reservdelar och Laga själv. Du både sparar pengar och det är kul!