Allt har en historia...

Vår historia började med en iPhone 2...

Allt har en historia...

Vår historia började med en iPhone 2...

Idén kom under 2008 då vår grundare fick en iPhone 2 i present 

 

MOBILEN HADE JUST LANSERATD I USA OCH FRAMTIDEN KÄNDES LOVANDE. – Jag älskade den mobiltelefonen och anade en enorm potential. Jag köpte massor av tillbehör, allt möjligt, och när min vän frågade varför jag inte sålde grejor på nätet så gick det snabbt från idé till företag. På två dagar hade jag en webbshop klar. Efter 15 minuter hade jag två beställningar på nätet från våra första kunder. När iPhone 4 släpptes år 2010 tog det fart på riktigt för vårt företag. Vi såg hela tiden en växande efterfråga på våra produkter.  – Vi hittade en marknadsnisch med stor efterfrågan och paketerat erbjudandet efter det. Folk vill kunna laga sin telefon snabbt när det blir problem. Där är vi är bäst, både när det gäller våra reservdelar och reparationer som vi erbjuder. – Telefonen är ju människans nya bästa vän, jag klarar mig inte utan min. När olyckan är framme finns vi alltid där. Givetvis ska vi fortsätta utvecklas och bli ännu bättre för våra kunder. 

 

 

Följande erbjuder nyadelar.se:

1. Köp reservdelarna och laga din enhet själv

2. Skicka in din enhet till oss, vi lagar enheten och returnerar den snabbt tillbaka till dig

Reservdelar

Våra reservdelar har högsta kvalité och vi erbjuder original så långt det är möjligt. Vi har arbetat med försäljning av reservdelar och reparationer av Apples produkter sedan den första iPhone lanserades, vilket innebär att vi har haft många år på oss att utvärdera vad som är de bästa reservdelarna. Nästan lika länge har vi arbetat med Samsung, LG och Sony.

Vi handlar våra reservdelar direkt från de största fabrikerna i Kina. Vi har kunnat göra ett bra urval bland dessa fabriker under en lång tid och har haft en långvarig kontakt, med återkommande besök, för att vi ska kunna erbjuda det bästa delarna i varje detalj. Att fortlöpande testa våra produkter tillsammans med våra leverantörer är ett måste.

De reservdelar vi erbjuder är något bättre än genomsnittet på marknaden men vår filosofi är att det i slutändan lönar sig att från början använda bästa möjliga reservdelar. Jämför gärna våra reservdelar med andra ni hittar på marknaden!

Skicka in din telefon så lagar vi den

Med stolthet kan vi säga att vi är Sveriges i särklass mest välrenommerade mobilreparatör och lagar dagligen över 100 mobiltelefoner och surfplattor. Bland våra kunder finner du såväl privatpersoner som företag, organisationer, skolor, försäkringsbolag med fler. Vi erbjuder reparationer över hela Norden. Vi gör med andra ord snabba reparation tillgänglig för alla!

Du kan få din telefon eller surfplatta reparerad och returnerad inom 24 timmar, med andra ord har du din telefon tillbaka inom 2-3 dagar med Postnord.  I samarbete med Posten erbjuder vi även transportförsäkring när vi returnerar din enhet tillbaka till dig. Som kund hos oss vill vi att du alltid känner dig säker och trygg. Det är så vi får återkommande kunder.

Det går att reparera och laga mobilskärm samt nästan alla skador på mobiltelefoner idag – ingen information försvinner på telefonen när vi reparerar den, men vi rekommenderar dig att säkerhetskopiera ändå.

Kontaktinfo:

nyadelar.se
Östra Hamngatan 52
411 09 Göteborg
 Sverige
Tel: 010- 
Kundtjänst via email: support@nyadelar.se

Företagsuppgifter:

Företagsnamn: The Morad Group AB
Företagsadress: Östra Hamngatan 52, 411 09 Göteborg
Organisationsnummer: 556809-0202 
Momsregistreringsnummer: SE5568090202-01  
The Morad Group AB är registrerat för F-skatt.